Men vad trevligt med regn för en gång skull!

Regnet öser ner, åskan mullrar som satan och blixtrarna lyser upp den mörka himlen :)

Pappa ska hämta min kamera snart också, troligtvis kommer jag inte få ett nytt objektiv men jag tror inte jag bryr mig, nu kommer jag nog hellre samla pengar till ett macro istället!

Orkar inte

Jag har inte orkat skriva blogg på länge nu, känns som att man inte gör annat än och jobbar :(...........
Men jag är ledig på torsdag iaf :)

Diesel + Ronja

Idag har vi varit till vetten med både Diesel och Ronja.

Hon ultraljudade Ronja och tyvärr så går hon tom IGEN :(

Diesels öga då, vad ska man säga, antingen blir ögat bra igen eller så kommer han få nedsatt syn.
Han har fått en skada på hornhinnan, troligtvis efter Lilja's sylvassa tänder. Han har fått en inflammation i ögat också, Så nu gäller detta: Salva morgon och kväll, kortisontabletter 1 gång om dagen, sen nu i 3 ska vi intensivdroppa hans ögon med ögondropp, just för att puppillen ska öppna sig, nu kan inte vi se om den gör det eller inte eftersom att ögat är blå/grått. Men blir det inte bättre inom tre dar så måste vi in akut med honom.. Vi ska på återbesök igen om en vecka.
Håll tummarna för att ögat kommer klara sig :)
Vi skulle anmält honom till nyköping/norrköping men det blir inställt, han ska få läka i lugn och ro nu...
Istället anmäler vi Ronja dit. plus att vi ska anmäla henne till Newf-dagarna, Visby, Åland, kanske Riga, sen blir det väl stora sen i december, kanske också växsjö i november.

Nu är det väl dax att skriva lite igen

Har jobbat hela veckan, så egentligen har det inte funnits så jättemycket att skriva om....

Lilja växer, kaxig som bara den. Hon kommer troligtvis inte vara lika tyst om Diesel, för här gnäller man om minsta lilla, skäller på dom stora tjejerna, men oj vad rolig hon är :)

Pärlan är inne för lagning, kanske får tillbax henne om en vecka..saknar verkligen den, snacka om att man byter ner sig om man har en system och sen måste köra med en kompakt..NÄ tacka vet jag systemkameror, thats the shit!

ändrat layouten, inte den snyggaste men bättre än den innan!


Vi har varit på utställning med Ronja också, 2:a bästa tik :)


       

stackars pärlan

Det ser inte ljust ut för min kamera..pappa ska iaf ringa till Canons support, och se vad som kan göras...troligtvis kommer det bli dyrt, känner det på mig :(


:(

Det kommer inte komma bilder på Lilja förens till helgen, om ni inte går in på syrrans blogg vill säga...För mitt objektiv har fastnat i kameran och jenny ska ta med sig min gamla skruttkamera...

Nu är hon hemma

Nu är Lilja äntligen hemma :)
Resan hem gick bra, lite rastlös var hon emellanåt.
Hundarna hemma var riktigt läskiga tyckte hon, så hon använde all ljudkapacitet när dom kom i närheten men det lugnade ner sig tillslut :)

Inga bilder ännu, eftersom att mitt nya objektiv har gått sönder..men ska låta henne vila lite och sen ta massor med bilder på henne :)

Bilder

Nu kommer det några bilder här, för jag har fått mitt nya objektiv :)










RSS 2.0