mycket som händer

Nu har jag bott här i Tranås i snart 2 veckor och det funkar :)
Trassel med en del saker i skolan men inte ska väl allt gå plätt lätt heller.
Jag trivs men det är inte mycket mer än så. Stockholm, Edsbro kommer ju alltid vara min plats, där jag mådde som bäst ändå. Men jag kommer ge detta en chans. 
Jag får ju snart hit mina änglar också, världens vackraste Ronja, som jag inte trodde att jag kunde sakna så jävla mycket, har inte träffat henne på 2 veckor, IT HURTS! Men snart så :)

Ja ni som läser min blogg vet ju redan att min kusin Nathalie har gått bort. Livet är fan inte rättvisst nånstans, spelar oss elaka spratt. Räckte det liksom inte med mamma och Johanna. Vet inte hur det är med er, men jag börjar faktiskt tänka "vem blir det härnäst?". Nu riktar jag väl mig mest till min släkt, jag menar på 2 år har 3 dött. Tog han där uppe inte i lite för hårt. Och vad har Annika gjort för att förtjäna nått sånt här? eller Robbin, Danne. Nej usch 

Just nu tänker jag faktiskt mycket på mamma, hur mycket jag saknar henne, hur mycket jag önskar att hon vore här, men ändå inte, vill inte att hon också ska genom gå det vi går igenom. 
Men nu istället så finns hon där uppe och tar emot dom med öppna armar...


*Sakna för alltid*

Jag kommer aldrig bli en Topbloggerska!

Hahaha egentligen så ska jag väl egentligen lägga ner bloggen kan man tycka. Skriver aldrig i den och tycker det är aptråkigt att skriva..

Ska väl göra en liten uppdate iaf.

På lördag smäller det. Då lämnar jag Stockholm och Edsbro.Flyttar till Tranås. Så här hemma är det massa flyttkartonger överallt. Måste adressändra  också, funkade inte när jag skulle göra det förra veckan..
Hade hoppats på att kunna ha en fest på lördag kväll men fick inse mina begränsningar och inse att det finns det inte tid till.
Men vi kommer ju träffas igen, pappa kommer ju bo kvar ( iallafall ett tag).
Det är både spännande och skrämmande på en gång. Dom flesta jag känner som flyttat hemifrån flyttade ju med nån. Men jag flyttar helt själv till en lägenhet :S...Yeye det ordnar sig, har iallafall mia några kilometer bort :) 

Nu har jag 4 jobbdagar kvar, men ska försöka få bort min Fredag, känns som att jag behöver den dan till att verkligen packa allt och tvätta alla kläder och sånt..

RSS 2.0