Sådärja

Nu har jag klickat iväg en beställning på Cyberphoto.se

bland annat den här :



Canon EF 50/1,8 II



sen en sån här:



Hoya Skylightfilter 52mm HMC




Och sist en sån här:



CyberPhoto Linsrengöringsduk i Microfiber


Jag har skittråkigt!

så då har jag lekt lite i PS


10 dagar kvar

Det är 10 dagar kvar tills vi hämtar hem världens sötaste Lilja :)

När jag får mina bra löner så ska jag köpa lite tillbehör till kameran också, ett nytt objektiv, lite uv-ringar speciellt en UV-ring med skylight i, vilket gör bilden mjukare i färgerna. Funderar på att köpa en fjärrutlösare också, sen vill jag köpa en bakgrund, så man kan ta kort som mer liknar studiobilder, blir då i vit färg, eftersom att jag vill kunna fotta tjejerna..
Sen skulle jag nog vilja köpa en liten väska, så man slipper ha med sig stora väskan när man bara har kameran+ objektiv med sig.


En uppfriskande promenix så där på kvällskvisten

Jag fick bara lust att gå en liten promenix, så jag drog med mig syrran och gick mot Edsbro..Jag hade Ronja och Mia hade Mollsan.. Vi gick i ungefär 45 minuter :) härligt var det :) Måste göra det till en vana, så man kanske loosar några kilo iaf :)   Ronja och Molly är helt slut.

Är det någon som vill ha en Tibetansk Spaniel......Diesel är billig :) Nä men han flänger runt Molly tamefan 24 timmar om dygnet....vafaan idag yla hund tillochmed...Nä nu får Molly sluta löpa!

Onsdag och torsdag ska jag jobba, härligt men ändå inte :P


Färdigstädat

Nu har jag och Mia städat hela uppevåningen, så nu kan man släppa in folk här igen...

Ronja är renduschad så att ifall det kommer folk hit så kan dom klappa henne utan en massa sperms ;P
Hon blev sockersöt min lilla ängel :)

Glad Midsommar


Ett tag sen

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här, men har knappt varit hemma sen i fredags ;P

Först bilade vi hem till Gunvy och Spiken i Möklinta. I lördags var vi på hundutställning i Avesta...
Vi åkte hem ifrån dom i söndags. Jag och Jenny åkte hem till Edsbro. Vi sov lite, sen packade grejerna och Ronja för att åka upp till Sundsvall. Vi försökte para Ronja, men tyvärr blev det aldrig någon hängning, men han tömde många gånger i henne så det finns ju en liten chans att det blir valpar ändå.

Vi kom hem till Edsbro igår. Jag har missat Hollands matcher, skitsurt!, idag får jag iaf se Portugal - Tyskland.....
Äntligen slipper jag ha dåligt samvete för att jag inte hejjar på Sverige. dom är urkassa!

Sjuk

Jag mår piss, tjock i halsen, stopp i näsan och feber, Woho...
Fryser och svettas omvartannat...

Sverigematchen är så tråkig så jag inte ens orkar kolla på den!

Låt mig få presentera Lilja











Världens sötaste

Idag har jag och Jenny varit och hälsat på Lilja för första gången. .eftersom att jag inte tänkte på att ta med mig kabeln till kameran så får ni se bilder på henne imorgon :)   men hon är jättesöt och gå :)

Jahapp

Nu har dom flyttat bloggen till det där publishme istället.

Igår övningskörde jag första gången på riktigt :) Körde fram och tillbaka till Knutby. På dit vägen körde jag bara 60 fast det är en 90 väg, men tyckte det var lite läskigt med hastigheten. Nerven skötte sig exemplariskt, tror jag inte ställde in stolen rätt förra gången för nu flyttade jag den närmare ratten och då gick det att växla. Så nu ska jag försöka lära mig växelspaken och sen bara köra som sjutton :)

Ni får ursäkta


Ni får ursäkta utseendet på bloggen, höll på att ändra design när menyn flippa ut totalt, måste vänta tills Mia kommer hem imorrnkväll och se ifall hon kanske vet vad jag gjort

FINALLY

Nu har äntligen Ronja börja löpa, så om lite mer än 14 dagar åker vi upp till Sundsvall och parar :)

%"#%¤#%¤# vilket jävla pulver man är!!!!

Märker nu att jag glömt att skriva i mitt kontonr i deklarationen, så nu får jag inte mina pengar förens i augusti...Dom pengarna skulle gå till valpen, Tur att Jenny kan ställa upp...

Längtar

Alltså jag längtar så förbaskat till Söndag... Vill träffa Anci, bestämma vilken av dom två töserna som ska bli en Lummeviare :) Jag har siktat in mig på en av dom, men så svårt att se det man vill se på bara bilder.



I helgen har jag varit nere hos Jenny. I lördags var vi hemma och Ante och grillade, grabbarna och Jenny spelade Texas Hold'em. 
I söndags var vi på träff i Drottingholm, på dom såkallade hundöarna, jättetrevligt :) Efter det följde vi med Ewa hem till henne.. Satt och prata  i flera timmar, om allt möjligt, men mest om Njuffar :P  Skittrevligt var det iaf :)

Igår (måndag) jagade jag hund 2 ggr. ena gången höll det på att bli en Lady händelse.. men hundfan lyssna på mig till slut och kom till mig.. hann ifatt han vid bondens infart...Då var han gratis kan jag säga!


RSS 2.0