Just nu!

Just nu lyssnar jag på Kid Rock - All summer long.... Tyckte först inte att det var nått speciellt med den låten men ju mer jag lyssnar på den desto mer tycker jag om den :)

Som en liten guldkant på tillvaron så har jag gått och blivit sjuk, går och kollar tempen typ hela tiden, har verkligen inte tid att ligga ner med feber. Hela veckan är fullpackad. Imorgon ska jag hem till Irene, ska hjälpa henne och klippa och kamma Herman. Ska även fota hennes hundar så att jag kan uppdatera hemsidan med lite nya bilder.

På Onsdag ska jag duscha och klippa till Ronja, kan inte rå för det men just nu tycker jag att hon är jätteful :( tror att jag känner mig lite misslyckad med hennes klippningar och allt sånt, Vet ju egentligen att hon är så jäkla fin, men känns som att jag är i en lite osäker period just nu. Iaf klippte jag lite på henne idag för att slippa ha så mycket att klippa sen..
Ska även packa massa grejer för på Torsdag åker vi till Västerås, Jenny skulle egentligen ställt henne på Lördag på specialen men vi bestämde oss för att stryka henne, dels pga domarbyte, sen att utställningen börjar så sent att Jenny inte skulle hinna ställa henne innan vi måste åka ner till Nynäshamn, för att åka till Gotland och ställa Ronja där. Det är bara 7 anmälda hundar dit, och jag hoppas verkligen på CACIB på Ronja, så att vi kan fortsätta jaga hennes internationella titel. Glömde skriva att vi kommer sova i tält alla dagarna *ångest*...Har iaf tvättat min sovsäck så jag slipper dra med mig täcket..

Igår var vi till Drottningholm på Utställningsträning, 5 nuffar och lilla Lilja, fy satan va modig hon var, Lilja alltså. Kenzo var till och med lite rädd för henne :P 60 kg nuffe som är rädd för 2½ kg tibbe, tänk er det ;)  Ronja var först med att hoppa i vattnet som är omrignat hundöarna, fy faaaan alltså :X äckligt.. Fast iofs så skvätteTitzie ner Lollo så hela hennes ansikte var fullt med äckligt dammvatten.
Lilja vågade hälsa på typ alla hundar som var där, förut var det så att hon skrek så fort det kom en okänd hund.

Kan ju också meddela att mitt objektiv är BÄST! Det enda objektiv jag använder just nu kan jag säga, behöver liksom inte ens ha med mig externa blixten när det är jättemuligt ute *GLAD*

Nää nu känner jag för att städa nere i källaren dammsuga och skura golv, fixa i klädhyllorna... Vi ska föresten göra om nere i källaren och mitt rum :) Vet ännu inte hur jag vill ha det i mitt rum, vet bara vilken sängstomme jag vill köpa :)


Snart dax att åka

Ska jobba idag, tjäna lite pengar :)

Är hur trött som helst, Lilja väcker mig innan klockan ringer och vägrar sluta pipa, men det är jag som bestämmer när vi går upp inte hon!


Lilja 3 månader




Jobb

Ska alldeles strax åka till jobbet. Är så skönt att jag bara jobbar idag och imorgon, dom här två lediga dagarna gjorde susen på mig. märks att man jobbat så jäkla mycket den senaste tiden....

När jag kommer hem så ska jag nog fota lite med kameran. Hoppas bara att det är lite bättre väder än vad det är nu!

BILDER


















WOHO

Pappa kommer snart hem med Pärlan igen. Behövde inte betala ett enda öre för reparationen, för allt gick på garantin.
Och dessutom visade det sig att det var ett fabriksfel på mitt objektiv och jag skulle få ett nytt likadant, men då hade dom inget sånt inne så jag får objektivet som är snäppet värre och som kostar 3300 kr :D Mitt objektiv jag hade kostade bara 1090 kr :P   Så nu jäklar ska jag fotografera :D

jag vill ha min kamera!!!

Nä nu vill jag ha hem min kamera, problemet just nu är att jag inte har råd att lösa ut den, men jag väntar fortfarande på mina skattepengar! Börjar ju tappa all intresse av fotografering när jag inte har min kamera hemma! Plus att det inte blir några större uppdateringar på hemsidan heller, och att jag inte kan åka hem till Irene och fota hennes hundar!



Precis kommit in efter att ha cyklat i regnet med Ronja, hon ska bli fit for fight till alla utställningar vi ska på i höst. Längtar tills vi ska till Åland, det är verkligen så fint där!  Och självklart hoppas vi på finska Certet så att vi kan lägga till Finuch på titelraden. Och då slår vi både Ronjas mamma och pappa i antal titlar ;P

Nu är jag ledig i 2 dar, ska bli så jäkla skönt för det har känts som att man bott på jobbet nu i 2 veckor, inte många dagars ledighet har jag haft. Men faan så fint det kommer sitta på lönekontot sen ;)

Vill ändra layout på bloggen också, men orkar inte ta itu med det nu!

regn regn regn

fan va skönt att det regnar, slippa denna jäkla värmen som varit. Är man hemma och är ledig så fine då kan det gärna vara lite varmt, men inte när man jobbar.

Jag har jobbat hela helgen, men jag är eldig tisdag och onsdag. Ska bli asskönt!

Måste duscha Bella imorgon också, hon har börjat kissa på sig igen så nu får hon börja med Rinexin igen.
Cyklat med Ronja idag också, så nu är hon lagom trött :D

RSS 2.0