Happy new Year

Önskar alla er därute Gott Nytt ÅR :)

Just nu håller jag på och gör iordning mig. Ska hem till Elin :)
Tror jag äntligen har bestämt hur jag vill ha håret. Först var det korkskruvar, men nu vill jag nog ha räfflat istället. Lika bra att dra till ordentligt eftersom att kläder jag kommer ha på mig redan är crazy, för att vara mig såklart :P


men nu får det väl bli bra

Fortfarande sjuk som fan, börjar bli less på skiten, speciellt locket för öronen.
Elin du som är så duktig på sånt här, hjälp mig nu, hur blir jag av med locket för öronen. Har testat att hoppa på ett ben, Kört ångmetoden trots att jag höll på dö på kuppen (asvarmt). Känns som att jag lever i min egna lilla bubbla, hör liksom knappt vad folk säger, speciellt nu när det är lika täppt i andra örat.
Dom var iaf snälla nog att höra av sig från jobbet, hur jag mår och så :)

Sjuk igen!

Förkylningen har varit på g nu i ett par veckor men nu har den slagit till..Täppt i näsan, halsen och lock för öronen. Lock för öronen har jag haft sen i söndags alltså snart en vecka, börjar bli jävligt irriterande. Skitjobbigt att jobba, så blir jag inte bättre tills imorgon så får jag nog sjukanmäla mig. Går ju inte att jobba när man har lock för öronen, koncentrationen är på noll liksom. Ska åka till ica och köpa nezeril iaf.
Hoppas jag blir bättre till nyår, är ledig både nyår och nyårsdagen. Har ingenting planerat så är det någon som vill umgås med mig då så hojta till ;P Om jag inte är dödsförkyld vill säga :P

Julen är över

För vår del så är julen redan över, eftersom att Mia och Jenny kom i helgen så hade vi julafton i lördags istället för imorgon.
Jag fick jättebra julklappar :)  En extern hårddisk på 500 GB så skulle datorn dö nu så har jag mina bilder sparade iaf :D.
Fick den av Jenny och Johan
Utav Mia och Jacob fick jag en trådlös fjärrlösare till kameran. Utav Emil fick jag ett nyckelklocka, fick en förra året men råkade tvätta den så den gick sönder. Så det enda jag ville ha av honom var en likadan :)

På dagen var Jag, Mia och Jenny på bio, vi kollade på Twilight :P usch vad den filmen är bra!
Julmiddagen hemma var ju ruskigt god.


Nu blir det några bilder.

Första bilden är tavlan med Lilja som jag äntligen har hängt upp




Här är alla rosetter vi har uppe, under bilden kommer det förklarningar till vad det är för rosetter



Den blåa: Ronjas rosett när hon blev BIG 2 på Almare-Stäket 2007
Den grön röda bredvid är Ronjas svenska championat.
Den grön röda bredvid är det Estländska championat och den svart blå vita under är det estländska certet.
Dom två vit röda är det lettiska championatet och lettiska certet (CAC).
Den rödvit blåa är Ronjas SOR.
Den vita är ett CACIB som ronja vann i Lettland.

Dom övre:
Alla är från TIbethund 2007
Den vitblå är BIS rosetten.
Blårosa är BIR rosetten och den grön röda är Bästa tibetvalp 2 som Lilja placerades som på slutet.
Alla dom här rosetterna är dom som betyder mest.


Nu får det bli en bild från våran julafton, Emil fick Wii så dom är koncentrerade på spelet :P


Hemmagjorda köttbullar

Nu har jag kommit halvvägs i städandet. Vardagsrummet är klart. I stora hallen ska dammsugas och skuras. Sen är det bara lilla hallen kvar + toan och köket, i köket ska det i och för sig bara dammsugas och skuras.
Sen ska pappa göra hemmagjorda köttbullar som vi ska ha till helgen, tar några till middagen idag också. Så jäkla gott * mums *

Fick hem mina filmer igår som jag beställde. Mamma Mia:The Movie! och Arn. Eftersom att jag inte pallar att kolla på svenskt skit så fick Emil Arn filmen.
Men kollade på Mamma Mia, alltså den var väl bra, men jag är inte så förtjust i filmer som är för överdrivna. Men mest är jag imponerad att dom lyckades göra en film med dom låtarna. Jag menar låtarna verkligen passade in i handlingen.
A men den var bra men ändå inte, kommer säkert kolla på den igen men inte inom den närmsta framtiden om jag inte är riktigt uttråkad.

Undra om jag ska damma av Pärlan när jag städat klart och visa hur fint jag gjort.
Har ju också hängt upp Ronjas championattavlor och två teckningar på nuffar som är hur fina som helst.
Sen fick jag en skitfin ram utav Sanna och Elin (förlåt Elin). Svart ram som man kan sätta i tre bilder på. Valde 3 bilder på Lilja, dom tre bästa bilderna på henne, har äntligen fixat iordning den och hängt upp den.
Vill till Ikea och köpa fler ramar + att jag vill skicka in lite bilder och få dom i större format. Vill ha in tavlor i mitt rum men eftersom att vi inte har fixat iordning där inne ännu, och hela huset är ju nästan i timmer så blir det inte så snyggt att sätta upp tavlor. Skitsnyggt med timmerhus men åååh så opraktiskt!. SÅ nu vill jag ha upp gipsväggar och tapetsera. MEn det får bli när jag blir rik ;P

Nä nu får jag ta och städa klart så hundjäklar håller tyst. Dom är just nu instänga i hallen för att jag ska skura klart innan dom får komma ut, och det är inte populärt att stänga in dom :P

Torsdag

Idag är det fortsättning på städningen som gäller. Huset ser just nu ut som ett bombnedslag, kan bero på att jag började städa igår men klockan blev för sent för att fortsätta.
Bella skulle behöva duschas också men kan inte göra det :(  Hade så jäkla ont i nyckelbenet när jag vakna så jag var tvungen att kolla om jag lyckats bryta det på nått sätt men det hade jag inte. Men jag vet att jag nästan varje natt sover så konstigt med mina armar så dom domnar av plus att det känns som att det är nån som trycker in en morakniv, ont som satan gör det iaf. Säkert nått som är fel, men jag går inte till sjukan för pettitesser :P  Har ganska mycket problem med Ichiasen också men jag klarar av att jobba så då får det vara :)

Lista

Snodd av Syrran

Detta har jag hunnit med 2008

[ X ] Jag har hittat ny musik jag gillar
[ X ] Jag har fått nya kompisar
[ X ] Jag har varit i ett annat land än Sverige
[ /  ] Jag har hoppat från 10'an
[ X ] Jag har varit ledsen
[ - ] Jag har velat dö
[ X ] Jag har varit glad
[ -  ] Jag har blivit kär
[ -  ] Jag har känt mig sviken
[ X ] Jag har känt som att ingen har sett mig
[ X ] Jag har suttit vid datorn mer än jag brukar
[ -  ] Jag har rappat
[ -  ] Jag har skrivit en låt
[ X ] Jag har känt hat
[ X ] Jag har känt som om någon tagit mig för givet
[ -  ] Jag har varit i slagsmål
[ /  ] Jag har varit "sjuk"
[ X ] Jag har varit sjuk
[ X ] Jag har dansat
[ X  ] Jag har bråkat med mina föräldrar
[ -  ] någon har sagt att jag är snygg
[ -  ] Jag har bråkat med min babe
[ -  ] Jag har strulat med en främling
[ -  ] Jag har strulat med en av samma kön
[ X  ] Jag har varit så uppjagad att jag gjort misstag
[ X ] Jag har gråtit för något som hänt i mitt liv
[ /  ] Jag har slagit någon
[ -  ] Jag har kallat någon hora/slampa
[ X ] Jag har pissat utomhus
[ X ] Jag har däckat
[ X ] Jag har spytt
[ -  ] Jag har knarkat
[ X ] Jag har druckit alkohol
[ -  ] Jag har sovit i motsatta könets säng
[ -  ] Jag har hånglat med någon av motsatt kön
[ -  ] Jag har raggat på främlingar
[ X ] Jag har rökt
[ -  ] Jag har rymt hemifrån
[ X ] Jag har bakat
[ -  ] Jag har sovit utomhus
[ X ] Jag har åkt bil med fyllon
[ - ] Jag har varit/är kär
[ X ] Jag har saknat/saknar någon
[ - ] Jag har duschat med någon
[ X] Jag har badat i havet
[ X ] Jag har solat utomhus
[ - ] Jag har solat i solarium
[ X ] Jag har snackat i telefon mer än 2 timmar - Tror inte det..
[ - ] Jag har fått blommor av någon från motsatta könet
[ - ] Jag har gett någon blommor
[ X  ] Jag har sett en död människa
[ /  ] Jag har varit på sjukhus
[ /  ] Tagit studenten - Tog studenten 06

Lillebror

Tog bilden förra året när jag precis fått min systemare. Har en annan bild på honom som jag själv är fruktansvärt nöjd med, men eftersom att data krashade förut så har jag inte bilden i min dator utan måste be Emil skicka den, och han är inte uppe på msn.



Jule jule jule tid.....

På fredag kommer Mia och Jacob upp hit, längtar massor. Varför kan dom inte bo närmare för!!! så man kan åka och hälsa på när man vill!
A men i allafall så ska vi ha julafton på lördag. Först ska jag Mia och Jenny kolla på Twilight, beställde biljetterna idag. Efter det ska vi hem och käka pappas goda käk. Och sen får vi äntligen öppna juleklappar :D

Men hurrni det är ju helt sjukt vad tiden går fort. Snart är det liksom TVÅ ÅR sen mamma dog. Hur fan kan tiden få gå så fort. Och jag måste börja bestämma mig för vad jag vill i framtiden. Jag vill jobba kvar men ändå inte. Jag vill plugga men ändå inte. Jag vill flytta men ändå inte.. Innan jag tagit dessa beslut kommer jag vara 87 bas. *ångest*



Just nu spelas: Rob Pattinsson - Let me sign.


Inte bra

Börjar bli sjuk, nästan är halvt täppt och hostar som faan... Inge bra att bli sjuk i juletider. Det är redan så många som tagit ledig på jobbet så jag måste jobba mina pass. Men det går väl över snart :)

Söndag + bytt layout

Den här helgen har jag tagit det aplungt. Inte gjort många knop alls. Har ju också fortfarande ont i ryggen efter allt med hundarna förra veckan. Nu är det ett tag kvar till nästa omgång. Jenny har ju sett till att Savannah och Jamma ska med till Nyköping på specialen. Inte tänker hon på min stackars rygg. Glad är jag iaf över att jag fick saxar i julklapp var pappa, en rak och en effilering vilket för pälsvården jäkligt mycker enklare. Förra effileringen jag hade skavde så mycket varje gång jag klippte att jag alltid fick vattenblåsor på tummen.

Har bytt layout på bloggen också. Nu fick det bli lite mer stilrent än det kludder som var innan.

I helgen kommer Mia och Jenny med sina respektive och firar Jul. Så jäkla synd att jag jobbar men det är bara 4 timmar både lördag och söndag. På lördagen ska vi åka till kista och kolla på bio, jag, Mia och Jenny. Vi ska se Twilight.

Hund 2008

I helgen har vi varit på Hund2008. Nästan exakt samma resultat på Ronja och Diesel. Enda skillnaden var att Ronja går i Championklass och Diesel i öppen Tik/han klass..

Smartass

Har precis fönat klart Savannah för den här gången.
Nån som har lust att boka tid och betala för en omgång hos kiropraktorn???. Igår duschade och fönade jag Ronja. Idag duschade óch fönade Savannah. Nån som vet hur jobbigt det är att göra dessa saker när jag inte kunde använda bordet??? AJ AJ min rygg säger jag bara. Tack och lov fick jag hjälp av Barbro och Erik med att klippa Ronja. Men jag har fortfarande klippningen kvar på Savannah. Måste säga att jag faktiskt är glad att vi bara ställer Ronja av nuffarna, för det är ett jäkla slitgöra med att fixa iordning pälsen till utställningarna. Men tack och lov har Ronja en päls som är så jäkla bra att ha och göra med, Lättborsad liksom. Savannah har en helt annan päls som är lite mer svårborsad.
Men ändå längtar jag efter en till Nuffe 8). Nu börjar planerna för parningen med Ronja bli klara också. Vi har nästintill bestämt hane. En jättefin hane och vi kommer få hjälp av uppfödaren till hanen när parningen väl sker. Men parningen kommer inte ske förens i sommar så det är ett tag kvar :) Btw kan jag ju säga att hon höglöper nu, Molly går snart in i höglöp, Diesel har det tufft stackarn.

Sen har jag fått i uppdrag av SNK's Styrelse att ta bilder till tidningen. Det är inte så många som känner till mig eftersom att jag aldrig ställer Ronja, utan jag står mest längst ringside och tar bilder. Det är kul när folk har sett mina bilder och vill att jag ska ta bilder. Har ju liksom kännt flera gånger att mitt intresse för foto börjar försvinna. Och sånt här får mig att fortsätta.


Bild på Ronja från idag





Hahaha

Fan vad jag är bra på att skriva ner mina känslor.. Skulle precis skriva lite om vad jag känner. Gissa vad jag gör!?. Jo jag trycker på det röda krysset och stänger ner sidan istället. Så duktig är jag på att skriva känslor....HAHA känns ganska patetiskt egentligen, men tror att det är just så jag är.

Julstädning + Musik

Just nu tar jag en liten paus från Julstädandet i köket. Väntar liksom på att diskmaskinen ska bli klar så att jag kan fylla den igen.
Lyssnar på musik på högsta också, Emil lånade ut sina högtalare till sin dator så nu har jag värsta ljudet ;P Med tanke på att jag sitter vid en Laptop, och alla vet ju vilket dåligt ljud det är i dom ;P
Nu borde det vara en kvart kvar till diskmaskinen är klar...

RSS 2.0