Är det Fredagen den 13:e idag eller?????!

Fy fan vilken jävla kväll.
Hela dagen på jobbet har gått bra, men så fort jag klev innanför dörren så börjades det!
Först har Lilja tuggat sönder mina hörlurar till mobilen till molekyler!, Bara för att jag ska åka buss idag liksom!
Sen skulle jag byta om så jag tog av mig glajjorna och la ifrån mig dom på bänken. Efter att jag tagit på mig tröjan så skulle jag stoppa in byxorna i strumporna ( för långa byxor) , Tror ni inte då att jag drämmer fotjäveln rätt på glajjorna så att dom nu är trasiga!!! Hur fan ska jag klara mig nu då???!... Om jag inte hälsar på er inne i Edsbro så beror det på att jag inte SER er...

Ville att Jenny skulle köpa mig ett par nya hörlurar men istället så låter hon mig låna hennes MP3 :D Men hon kunde dock inte köpa mig ett par nya glasögon:'(......
Lovar er att bussen kommer köra rätt käpp åt helvete så att jag aldrig kommer fram, eller så kommer jag tappa hundarna på bussen...A men ni ska bara veta hur jag målar upp resten utav den här kvällen. Kommer iaf sluta med att jag ligger i ett dike död eller nått....Kanske för att jag inte SÅG bilen som kom ;P hahahhahaha Nä men nu är jag bara ruskigt sur!

Och jag kommer säkert krossa kameran i tusentals bitar också.

Sur men ändå glad

Jag är sur för att matchen mellan Manchester United och West Bromwich inte visades på rätt kanal, men glad för att United krossade med 5-0. Ville verkligen se den här matchen men så kan det vara ibland, hoppas bara att nästa match visas på rätt kanal!

Ni vill visst att jag ska uppdatera ;)

Hahaha har inte uppdaterat på ett tag nu...
Har väl egentligen inte så mycket att förtälja.
Gör inte så mycket på dagarna förutom jobb och lyssnar på musik ;P Har uppdaterat musiklistan lite med några sköna låtar.
Kan ju säga att musikspelaren är igång just nu *love it*

Det har varit en hel del tankar om Mamma den senaste tiden, den 22:a var det 2 år sen hon gick bort.
Tydligen gick hunken Heath Ledger och dog den 22:a januari 2008. Vad är det med det datumet?!


Har också fått världen sexigaste munsår också *suck* Hoppas det försvinner till helgen iallafall, annars blir jag putt!

The game of the year!

Igår kollade jag på världens bästa match för året. Självklart är laget Manchester United och dom mötte Chelsea. Behöver jag säga mer än att Man U krossade Chelsea totalt. Det var full fart under hela matchen.
När domaren dömde bort första målet efter en hörna. Man U fick göra om hörnan och inte trodde vi för en sekund att dom skulle göra mål IGEN, och att målet godkändes den här gången.
Manchester vann med hela 3-0!!! Im so frekain happy

RSS 2.0